Bellis-uw

Bellis
Kontakt
Ängelpolicy
Om Bellis
Galleri
Mässor
Webshop
Tradera

 

Om Bellis

 

Det hela började våren 2006. Min syster gick några kurser i scrapbooking och började tillverka kort och fotoalbum. Jag blev intresserad och provade på. Det var väldigt roligt och jag blev såld direkt. Just stämpling och att tillverka kort intresserade mig mest. Jag började gå på mässor och köpte stämplar m.m men upptäckte att de flesta stämplarna var väldigt söta och gulliga. Det var svårt att göra kort som gick att skicka till pojkar och män. Då föddes idén att designa egna stämplar. Stämplarna blev ingen hit för det finns många duktiga stämpeldesigners.

 

Jag började istället intressera mig för olika stanssystem och köpte in mängder av dies(stansformar) och på så vis kom jag att börja tillverka Kutz. Jag försöker att hålla ett stort utbud på olika Kutz. Jag använder mig av ett urval av Bazzils pappersutbud(mono och trio).

 

Jag som står för firman heter Ulrika Widengård och bor i Uddevalla tillsammans med min familj. Jag har alltid tyckt om att måla och skapa med händerna. Jag arbetar som lärare i Uddevalla och säljer Kutzen vid sidan av. Det kan innebära att det blir lite längre leveranstider ibland.

 

Jag hoppas att du kommer uppskatta mina Kutz.

 

Mycket nöje!

 

Ulrika Widengård/Bellis

 

Bellis

Ulrika Widengård

Egersbergsvägen 22

451 54 Uddevalla

Hemsida: http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=12273

E-mail:  bellis.uw@telia.com

 

 

 

 
 

©2005 Bellis. Alla rättigheter reserverade.